Om oss

Vilka är vi?

Vi skriver om allt som har med ditt hem att göra. Det viktiga för oss är att du får objektiva tips och trix som hjälper dig.

Det kan handla om allt från vad en målare kostar, till vilken som är den bästa robotdammsugaren.Skutskarsms försöker samla så mycket information som möjligt och prata med proffs som kan de saker vi skriver om. Det kommer bli både djupgående artiklar men också små snabba tips. Vi har själva varit verksamma i många av de branscher vi skriver om. Har du frågor får du självklart kontakta oss och vi ska försöka svara så bra vi kan. Vi tar även emot tips och andra synpunkter på det arbete vi gör.

Hur samlar vi information?

För det första har vi själva arbetat inom måleriyrket och med fasadrenoveringar i över 10 år. Detta har gett oss massor av erfarenheter och vi vet exakt vilka fallgropar man kan hamna i när man själv utföra arbeten.

För det andra så läser vi tonvis med artiklar om olika ämnen, alltid från säkra källor. Vi kikar även igenomm forum samt pratar med proffs inom de olika ämnena vi behandlar.

Med detta som grund kan vi på ett enkelt och bra sätt skriva bra artiklar om hur du själv kan utföra arbeten i ditt hem men också tipsa om bra produkter du kan köpa.

Om oss